Rekommenderat Turistmål!

Hyr kanot i Sälen hos Sälens Kanotcentral
Visa kanot meny
Kanotuthyrning Svenska Kanoudlejning Dansk Canoe rental English Kanuverleih Deutsch

Väder

Tips från Sälens Kanotcentral:


Fiskekort - Utrustning - Information

Vi hyr även ut fiskeutrustning! Sälens Fiskespecialist

Besök Sälenakvariet och se alla Västerdalälvens fiskar!

Sälenakvariet

Hyr cykel/mountainbike hos Skidmacken i sommar!

Hyr cyckel hos Skidmacken!

Populära sökord

Cykla Mtb/Crosscountry i Vasaloppsarenan!

Mellan Sälen och Mora finns Sveriges mest klassiska arena Vasaloppsarenan, öppen för skidåkning, cykling, löpning och vandring året runt.

Skidmacken hyr ut mtb/crosscountry cyklar ifrån Giant och ordnar med transporter utefter arenan. Skidmacken ligger ett stenkast ifrån Vasaloppsstarten i Berga by, här hyr du/ni cykeln och startar turen. Välj sedan själv hur lång tur ni vill göra i Vasaloppsarenan.

Till Mångsbodarna är det ca:25km och på kontrollen finns det ett sommarkafé där ni kan avsluta med en fika innan återtransporten.

Vill ni ta en längre tur så fortsätter ni till t.ex. Evertsberg ca:45km och kanske avslutar med en lunch vid kontrollen på Bygdegården i Evertsberg innan transporten tillbaka till Sälen sker. Cykelvasaleden är en lättcyklad cykelled. Läs mer om vasaloppsarenan och cykelvasaleden på www.vasaloppet.se.

Vill ni ha en deluxe upplevelse så finns det möjlighet att hyra en cykelguide som kan visa er alternativa stigar efter cykelvasaleden med lite mer teknisk cykling. Möjligheterna är många, kontakta gärna oss för fler förslag.

Cykla till Mångsbodarna!