Rekommenderat Turistmål!

Hyr kanot i Sälen hos Sälens Kanotcentral
Visa kanot meny
Kanotuthyrning Svenska Kanoudlejning Dansk Canoe rental English Kanuverleih Deutsch

Väder

Tips från Sälens Kanotcentral:


Fiskekort - Utrustning - Information

Vi hyr även ut fiskeutrustning! Sälens Fiskespecialist

Besök Sälenakvariet och se alla Västerdalälvens fiskar!

Sälenakvariet

Hyr cykel/mountainbike hos Skidmacken i sommar!

Hyr cyckel hos Skidmacken!

Populära sökord

Våra fiskevatten!

Sälen erbjuder fiske som passar för alla! Det finns många bra fiskevatten och vi har kartorna som hjälper dig att hitta rätt. Vare sig du är nybörjare eller proffs finns här utmaningar att anta i älv, tjärn och sjö.
I Görälven och Fuluälven kan du med fluga eller kastspö få uppleva känslan av att fiska harr och öring. I våra omkringliggande vatten kan du fånga Harr, Öring, Röding, Regnbåge, Sik, Abborre, Gädda m.fl. med den rätta taktiken, rätt utrustning och med vetskap om de rätta platserna för dagen.

Fiskekort - Priser

ERSBO flugfiskesträcka

Exklusiv fiskesträcka enbart för flugfiske och max 8 pers/dygn. Flugfiskestäckan är drygt 2,5 km lång med både strömmande vatten och lugnt flyt. Information om Ersbo flugfiskesträcka finns endast hos Stöten Camping. Fiskekort för sträckan säljs enbart genom Stöten Camping.

Pris per dygn: 100 SEK

LIMA FVOF

Lima har många tjärnar och sjöar med Röding, Regnbåge, Öring, Abborre och Gädda. Lima har även ett spännande kvällsfiske efter Öring och Röding. Här finns fyra tjärnar för ”put and take”-fiske. Båtar finns att hyra i de större sjöarna.

Dygnskort 70 SEK
Veckokort 250 SEK
Årskort 400 SEK
Put and take
3 fiskar 100 SEK

TRANSTRANDS FVOF

6.500 ha fiskevatten fördelat på 10-talet sjöar och 190 km strömmande vatten ger stora möjligheter till omväxlande fiske. Harr på 1–2 kg, Öringar på 2–3 kg och Sik på 1–3 kg har fångats i Görälven, Fuluälven och i Västerdalsälven. Öringar och Regnbågar upp till 7 kg kan fångas i sjöarna.

Dygnskort 80 SEK
Dagkort (Versjön) 100 SEK
Veckokort 280 SEK
Årskort 500 SEK
Kartor 20 SEK

STÖTENS Put & Take

Prova din fiskelycka med Put & Take i Stötens Fisketjärn. Du går bara tvärs över älven via bron från campingen sett. Fylld med fina fiskar.

Dagkort, 2 fiskar, 150 SEK

TRYSIL FJF (Norge)

Norska Trysilälven börjar i slutet av Femundälven i norr och slutar vid gränsen till Lutnesdam. Ljöra (norska Görälven) är en annan älv som kommer från svenska Ljördalen, en mycket trevlig älv med forsande vatten blandat med lugnt flyt.

Dygnskort 105 NOK
Veckokort 340 NOK
Årskort 490 NOK

Källa: Stöten Camping