Tips på Boende i Sälen

Välj mellan hotellrum på Högfjällshotellet med frukost eller halvpension eller lägenheter med självhushåll. Högis erbjuder även olika boendepaket och en massa härliga och roliga aktiviteter. Restaurangen är öppen med välsmakande bistromeny och stor terrass med fantastisk fjällutsikt.

Klicka här för att komma till Högfjällshotellets hemsida.Gammelgården – Sälens mest stämningsfulla hotell för gourmanden och naturälskaren

Gammelgården är ett riktigt smultronställe i Sälen. Flera av byggnaderna härstammar från 1600-talet, vilket skapar ett boende med mysig atmosfär som måste upplevas. Där får du njuta av matupplevelser, sköna sängar, frisk luft, sprakande brasa och tid att bara vara.
Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Klicka här för att komma till Gammelgårdens hemsida.Vi på Torgåsgården & Hike in Dalarna älskar friluftsliv och vår idé är enkel; vi vill erbjuda en bas för dig som vill upplev friluftsliv och visa dig en annan sida av Sälen. På Torgåsgården bor du enkelt men bekvämt och mysigt. Vårt allrum har spel och leksaker och du kan laga din egen mat i vårt kök. Vår stora baksida med egen badsjö, brygga och stora utearealer med eldstad, leksaker och kanoter bjuder in till avslappning, umgänge och tid tillsammans.

Klicka här för att komma till Torgåsgården & Hike in Dalarna hemsida.